Pagina's

woensdag 11 mei 2011

dag 11: SeaWorld

Vandaag zijn we vroeg opgestaan. We gaan naar Seaworld, waarbij wij ons erg verheugen op de shows. Het was een warme (weer 33 graden), maar niet zo'n drukke dag in het park.
Om 10:00 uur begon de dolfijnenshow Blue Horizon.
Wij zijn gelijk naar deze show gelopen, zodat wij een goed plekje  in de schaduw konden zoeken. Wat een mooie show is dit. Hier zit echt van alles in. 
Van dolfijnen, schoonspringers tot aan papegaaien. We hebben ze allemaal voorbij zien komen. We hebben alle vier genoten van deze show. De bedoeling was om in de ochtend de shows te bekijken. Dus op naar Clyde and Seamore. Dit is een komische show met zeeleeuwen en otters. Deze show viel bij Ryan in de smaak, hij lag dubbel van het lachen. Hierna gelijk door naar het Shamu Stadium voor de nieuwe orca show One Ocean. Daar aangekomen zat het al aardig vol en waren de beste plaatsen al bezet. We hadden een plekje kunnen vinden in de Soak Zone, niet echt vervelend met dit warme weer. Ondanks dat, blijft het indrukwekkend om deze orca's te bekijken. Bij de uitgang van dit staduim, liepen wij gelijk Shamu's Happy Harbour binnen. Hier heeft Ryan in wat touwen geklommen, van de glijbaan gegleden en in de Shamu achtbaan en de flying fiddler gezeten. Daarna zijn we naar de Wild Artic gegaan. Dit is een simulatievlucht met een helikopter. Na deze vlucht kwamen we richting de uitgang nog Beluga Whales, ijsberen en een walrus tegen. Dit zijn toch ook prachtige dieren. Inmiddels was het al 15:00 uur en hadden wij wat trek gekregen, en zijn wij een heerlijke grilled chicken sandwich gaan eten bij Mango Joe's Cafe. We hebben nog een rondje gemaakt langs de zeeleeuwen, dolfijnen en manta's. De dolfijnen kwamen zo dichtbij dat je ze kon aaien. Bij de manta's hadden wij wat vis gehaald en hebben Ryan en Afrim de manta's gevoerd. Dit vond Ryan heel spannend, maar ook heel leuk. Peter en Afrim hebben nog de Kraken en de Manta overwonnen. Dit zijn twee hefitige achtbanen. Met z'n allen hebben wij nog een kleddernat pak gehaald bij de Journey To Atlantis. Hier mag je plaatsnemen in een bootje om vervolgens een reis door Atlantis te maken,waarbij je aan het eind van de rit als verrassing nog een flinke golf over je heenkrijgt. Deze verfrissing was weer niet vervelend. 's Avonds hebben wij weer zelf gekookt en in de villa gegeten. Morgen staat Universal Studios op het programma

7 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke dag, Seaworld is toch zoleuk. Wat was het warm vandaag, in Miami was het ook 33 graden, we moeten nog wel even wennen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo, eindelijk eens helemaal bijgelezen. Ik was zo ontzettend benieuwd hoe jullie het ervaren na 13 jaar. En zo te lezen en te zien hebben jullie een TOP tijd !

    Wat een daredevil is Ryan zeg ! Leuk om te lezen dat eigenlijk niets hem te gek is.

    Ga zo door met genieten. Ik kom binnenkort wel weer een keertje langs gesurft om mee te genieten van al jullie fun :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Seaworld altijd leuk, prachtige Orca foto's een feest om te zien.. En ook nog in kraken en Manta voor de mannen.. Stoer ;-)

    Veel plezier in de Universal Studios.

    Rick & Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Seaworld is ook onze favoriet, dat verveelt nooit. De nieuwe orca show zullen wij in augustus wel gaan zien. We zijn weer helemaal bij gelezen, en wachten met smart op de volgende verhalen.

    Veel plezier nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Eindelijk bijgelezen, wat een heerlijke vakantie hebben jullie zeg! De verhalen zijn helemaal goed en de foto's spreken voor zich...genieten!!!! Blijf dit doen, Have Fun!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk dat jullie hebben genoten in Sea World.
    Wij willen de nieuwe orca show gaan bekijken in juni

    Hele leuke dag in Universal toegewenst, geniet ze.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Schitterend..die orka's.
    En toch ff nog in een achtbaantje.:)
    Genieten jullie er nog maar van en ook van het mooie weer.
    Hier in Nederland gaat het minder worden(regen voorspeld)
    Doei :p

    BeantwoordenVerwijderen