Pagina's

donderdag 5 mei 2011

dag 5: Busch Gardens

Allereerst willen wij de volgers (wel of niet geregistreerd) bedanken voor jullie belangstelling en reacties, wij waarderen dit zeer.
Vandaag stond Busch Gardens op het programma. Bij binnenkomst zijn we gelijk naar de Scorpion gelopen.
Dit is een achtbaan die over de kop gaat en Ryan mag hier in. Ryan is nog niet groot genoeg om in Nederland in een achtbaan te mogen die over de kop gaat. Hij stond te popelen om in de Scorpion te gaan.
 Omdat het niet druk in het park was, zijn we drie keer achter elkaar in de Scorpion gegaan. De Rhino Rally stond ook heel hoog op ons verlangenlijstje, helaas was deze de hele dag gesloten. Dit was flink balen. Voor wat verfrissing zijn we in de Congo River Rapids gegaan. Dit is een wild water baan. Hier wordt je niet een beetje nat, maar doorweekt.  Met deze temperaturen ( 33 graden ) is dat zeker niet vervelend. Naast deze attractie staat de Kumba, dit is een achtbaan met hoge snelheden, loopings en veel kurkentrekkers. Deze uitdaging zijn we aangegaan, mensen wat een POWER. Om een beetje bij te komen zijn we naar de 4D film van Sesamstraat gegaan. Wat leuk is deze film opgezet. Ryan lag dubbel van het lachen. Busch Gardens is eigenlijk een dierentuin, dus tijd om wat wilde dieren te spotten. Op naar de tijgers, en wat zijn het een machtige dieren, zeker als je ze zo van dichtbij kan bewonderen.
Nadat we alle dieren hadden gezien, zijn we weer op zoek gegaan naar wat verkoeling. Deze vonden we in de Stanley Falls Flume. Dit is de traditionele "boomstam".  Toen was het tijd voor de Sheikra. Een van de heftigste achtbanen van dit park. Deze heeft een vrije val van meer dan 60 meter. Op weg naar de uitgang hebben we het kinderlandje, de Scorpion en de Montu nog gedaan. Het was inmiddels sluitingstijd en zijn we naar de Villa gegaan. Omdat we nog een eindje naar huis moesten rijden en te moe waren om boodschappen te doen en te koken, zijn we onderweg bij de Burger King gestopt. Om de spieren te laten ontspannen, hebben we 's avond nog in de jacuzzi gezeten. Hierna vielen echt onze ogen dicht en zijn we naar bed gegaan.

11 opmerkingen:

  1. wij gaan dit jaar voor het eerst naar Busch Gardens en ik heb daarom met extra veel plezier dit blog gelzen, bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is een mooi pretpark/dierentuin.. wij komen hier ook graag. Bedankt weer voor het ochtend leesvoer bij de koffie !!

    Rick en Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg leuk om te lezen, en net als Desiree gaan wij dit jaar ook voor het eerst naar BG, en na jullie verslag en hebben we er xtra veel zin in.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. lekker dagje...mooie foto's wat wil een mens nog meer... prachtig
    Heel veel plezier en tot morgen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ook wij gaan deze zomer weer eens naar Busch Gardens. Daarom extra leuk om jullie verslag te lezen en de mooie foto's te bewonderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jullie hebben het allemaal weer overleefd!!!
    Dat is wat anders dan de dierentuin Artis hahaha.
    Mooie foto's en tot morgen XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wordt het nog drukker in BG, ook wij gaan in juni voor het eerst naar dit park ;). De combinatie van dierentuin en pretpark vinden wij erg leuk. Lekker na zo'n dag nog even uitrusten in de jacuzzi....

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk verslag, de foto's geven een goede indruk van de dag!
    groet christa

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hallo familie,hier een berichtje van willy, ja de wonderen zijn de wereld nog niet uit ,geniet erg van jullie verslag en foto's het zijn wel erg drukke dagen,en eten jullie nog een beetje gezond,dikke kus en groetjes ook van herbert.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi
    Mooi park he! Was die nieuwe rollercoaster als soft open? WIj gaan Zaterdag naar Busch Gardens.
    Veel plezier nog.

    Groeten
    Anthonie Angelique Kaylee en Jay

    BeantwoordenVerwijderen