Pagina's

zaterdag 7 mei 2011

Dag 7 en 8: Aquatica en Magic Kingdom

Aquatica:
Vandaag zijn wij naar Aquatica geweest. Een van de favorieten van Ryan. Hij vroeg hier al een paar dagen om. Bij binnenkomst hebben wij een Cabana gehuurd, decadent, maar wel lekker. Ondanks dat Ryan zijn
A diploma heeft, moest hij in dit waterpark een Life Vest dragen. Helaas hadden wij vandaag geen fototoestel bij ons, Balen. Zowel Ryan als wij vonden dit een onwijs leuk park en hebben ons weer prima vermaakt. 's Avond hebben wij nog wat boodschappen gedaan bij de Walmart. Eerder deze week hadden wij al vermeld dat Peter graag de iPad2 wilde hebben. Vandaag nog maar een keer gevraagd of ze hem al binnen hadden. En ja hoor, hij was binnen. Peter mag zich nu de trotse eigenaar noemen van de iPad2.
Ryan is ook weer tevreden de Walmart uitgelopen. Hij heeft nu eindelijk een Super Mario dekbed voor zijn Super Mario slaapkamer. Wat zal hij lekker slapen!! Na nog wat boodschapjes ingeladen te hebben, zijn we weer richting de villa gegaan.

Magic Kingdom:
Vandaag zijn we vroeg opgestaan, Magic Kingdom stond op het programma. Volgens TourGuideMike was vandaag een ideale dag om dit park te bezoeken. En ik moet je zeggen, Mike had gelijk. Rustig is het natuurlijk nooit in dit park, maar meer dan 20 minuten wachttijd hebben wij niet gehad.
Toen we binnen waren, zijn we richting Tomorrowland gelopen en zijn we gelijk aangesloten bij Buzz Lightyear's Space Ranger Spin.
Wederom waren Peter en Ryan het winnende team. Later op deze dag maar weer een revance. Hierna zijn wij in de Space Mountain geweest. Onze voorkeur gaat toch uit naar die in Parijs. Wat een schuddebak is dit, niet echt fijn. Omdat wij wat regendruppels voelden, zijn wij wezen "schuilen" in It's a Small World. Deze attractie blijft leuk. In Parijs was de Big Thunder Mountain een van de favorieten van Ryan. Deze mocht hier dus niet overgeslagen worden. Daarna was het de vraag: gaan we nat worden of niet? Het antwoord was ja. En voor ze het wisten waren Peter en Natasja kleddernat. Zij zaten op de eerste rij. Wat een verassend leuke attractie is dit trouwens.  Inmiddels was het al lunchtijd en zijn we een hapje wezen eten bij Pecos Bill Tall Tale Inn. Het was half  2 en voordat de parade begon zijn we nog een keer in de Big Thunder Mountain en de Buzz Lightyear's Space Ranger Spin geweest. Dit gedaan te hebben, zijn we richting de uitgang gelopen om een goed plekje voor de parade te zoeken.
Wij vonden de parade heel leuk, maar wat ons opviel was dat de parades erg kort duren. Peter heeft de hele parade gefilmd, en zag dat deze maar zeven minuten duurde. Na de parade zijn wij via de Monorail richting de auto gegaan.
De rest van de middag hebben wij rustig aan gedaan en 's avonds zijn we wezen eten bij Appelbees.
Hier hebben wij lekker gegeten. Voor het weekend staan er twee rustdagen (lees shoppen) op het programma.









5 opmerkingen:

  1. Lekkere dagen gehad zo te lezen, Aquatica en een cabana dat zal helemaal goed te doen zijn zeg.

    En wat een MOOIE foto van Woody !!!

    Groetjes

    Rick en Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Top zeg dat het gelukt is om de iPad te bemachtigen. Zagen nl. op walmart.com dat ze niet op voorraad waren. Dat wordt vast een stoere " Mario kamer ". Applebees staat ook bij ons nog op het to-do listje.... Veel plezier nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey,Ryan een coole dekbed daar wil ik ook wel onder slapen....je wordt maar weer verwend en heb je die revance ook nog gewonnen?
    Lekker 2 rust dagen ingelast even bijtanken.
    Shoppen is ook vermoeiend hoor! hahaha.
    Lief broer dat je me heb gebeld het is toch fijn om jullie stem tehoren.
    Het is weer een onvergetelijke vakantie voor jullie en zeker voor Ryan.
    Nog hele fijne rustdagen en tot horens.
    En een dikke knuffel voor appejoeki.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat jullie nu ook de iPad 2 hebben. Ik zag zojuist in de AppStore een mooie "app" met de wachttijden van o.a. Magic Kingdom, die ga ik vanavond dus nog ff aanschaffen @ euro 0,79 ;)

    Groetjes,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Twee hele leuke dagen hebben jullie achter de rug zeg.
    En dan ook nog de iPad2 in het bezit. Super. Hij bevalt hier goed.

    BeantwoordenVerwijderen