Pagina's

vrijdag 6 mei 2011

Dag 6: Disney's Hollywood Studios

Eigenlijk hadden wij voor vandaag een rustdag gepland. Om deze reden hebben wij 's ochtends rustig aangedaan. Rond een uur of half elf besloten we om toch naar Disney's Hollywood Studios te gaan.
Snel douchen en aankleden en hup in de auto. Om 11:45 waren wij in het park aangekomen en zijn we gelijk naar Toy Story Midway Mania gelopen. Voordat wij naar binnen liepen, hebben wij eerst een FastPass gehaald. We waren net op tijd, want wij kregen te horen dat wij een van de laatste FastPassen hadden. 
Hierna hebben Afrim en Peter plaatsgenomen in de liftbankjes van The Twilight Zone Tower of Terror. 
Eigenlijk waren wij allemaal nog wel moe van de afgelopen dagen en wilde wij in een attractie waar we lekker konden zitten. De keuze was op de Studio Backlot Tour gevallen. Even bijkomen en toch wat van het park zien. Inmiddels was het bijna 15:00 uur. Tijd voor de parade. Wij hadden deze parade al op een YouTube filmpje gezien, maar wilde hem ook in het echt zien. Ook al duurt deze parade niet zo lang, leuk is hij wel.
In Disneyland Parijs kan je bij Toy Story Pizza Planet een pizzaburger eten. Peter vind deze pizzaburger heel lekker, dus de keuze was snel gemaakt. Na de parade gaan wij een hapje eten bij de Pizza Planet.
Drie keer raden wat Peter wilde gaan eten?? Hij kwam alleen van een koude kermis thuis. De Pizzaburger is niet verkrijgbaar in dit restaurant.
Nadat de buikjes weer vol waren en Ryan nog wat heeft gespeeld in de Arcade, zijn we de Muppet Vision 3D show gaan bekijken. Toen we weer langs de attractie van Toy Story liepen, zagen wij dat de wachttijd op 40 minuten stond. Dat hadden wij nog wel over voor deze attractie, om 17:30 stonden wij weer buiten.

Omdat onze FastPass voor de Toy Story pas om :18:15 gebruikt kon worden, zijn wij in de tussentijd nog in de Rock 'n'Roller Coaster gegaan. Precies om 18:15 stonden wij weer bij Toy Story en hebben wij de dag afgesloten met deze attractie. Peter kwam met het beste gemiddelde als winnaar uit de bus.
Eenmaal terug in de villa hebben wij genoten van een heerlijk kommetje met ijs en hebben wij het blog nog een beetje bijgewerkt. Morgen staat Aquatica op de planning.

3 opmerkingen:

  1. Wij hebben weer even de laatste 2 dagen bijgelezen ( het zijn ook zoveel blogs op dit moment ) en jullie hebben weer 2 prachtige dagen beleefd.

    Wel jammer dat jullie niet naar Fantasmic! zijn geweest want dat is echt een prachtig spektakel.

    Groetjes,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan het helemaal begrijpen, lekker genieten en je niet helemaal opbranden.. Je kan ook zoveel doen op één dag.

    Morgen heerlijk relaxen in Aquatica.. OHW heerlijk hoor !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo te lezen dus weer een heerlijk dagje Orlando voor jullie, geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen