Pagina's

woensdag 11 mei 2011

Dag 12: Universal Studios

Het programma van vandaag is Universal Studios. De bedoeling was om vroeg op te staan, maar de lichamen sputterden tegen. Het was pas tegen 10:00 uur toen wij dit park binnen wandelden. Gelukkig bleek het niet druk te zijn, wel was het weer een warme dag. Gelijk dan maar wat verkoeling opgezocht bij de Twister.
Hier kan je zien hoe de film Twister gemaakt wordt, met behulp van wind, regen, bliksem en vliegende koeien. Omdat we toch al in de rampen scenario zaten, zijn we daarna naar de Disaster gegaan. Ook hier wordt je meegenomen in een scene van een film. Hier mag je plaatsnemen in een metro en dan kom je terecht in een aardbeving met alle gevolgen van dien. Omdat we laat op pad waren, hadden wij nog niet ontbeten. Wij hebben de maagjes gevuld met croissantjes en panini's bij San Francisco Pastry Company.
In SeaWorld vond Ryan de tunnel met haaien wel interessant, dus op naar de attractie Jaws. Een rustig boottochtje word ruw verstoort door Jaws. Ryan zat aan de goede kant, Jaws sprong bijna bij hem op schoot. Omdat wij de Toy Story Mania attractie in Disney zo leuk vinden, waren wij benieuwd naar de attractie Men in Black Alien Attack. Hier kan je naar hartenlust uitleven op de Aliens. Naast deze attractie staat The Simpsons Ride. Dit is een virtuele tour met de familie Simpson waarbij van alles misgaat. Bij het uitstappen moet je wel even op zoek naar je oriëntatie, want die ben je onderweg verloren. Inmiddels was het rond de klok van twee uur en we begonnen onze benen al weer aardig te voelen. Ryan wilde graag de voorstelling van de dinosaurus Barney zien. In dit theater was het heel koel en konden wij uitrusten op de bankjes. Ryan vond dit een leuke show, maar wij hadden moeite om onze ogen open te houden. Ryan en Natasja zijn nog in de Woody Woodpecker achtbaan en in het Fievel's Playland geweest. Wij hadden gezien dat er om 15:00 uur een 3D show / film van de Terminator zou zijn. Helaas kwamen wij hier vijf minuten te laat aan. Dan maar de fim  van 15:30. In de tussentijd zijn Afrim en Peter nog in de achtbaan Hollywood Rip Ride Rockit geweest. Dit is een achtbaan waarin je kaarsrecht omhoog word getakeld en met een hoge snelheid langs loopings en kurkentrekkers wordt geleid. Na de Terminator 3D film zijn we naar de uitgang gegaan. Op de weg naar huis zijn we bij het restaurant Outback gestopt, en hebben daar een lekker hapje gegeten. Ook wij hebben de Blooming Onion als voorgerecht genomen. Morgen hadden wij eigenlijk Island of Adventure op het programma., maar omdat wij toch wel toe zijn aan een beetje rust, hebben wij dit aangepast naar een rustige ochtend met in de middag een bezoekje aan Downtown Disney.

6 opmerkingen:

  1. Hoi,Allemaal.
    Leuk hoor die foto's.
    Ryan heb je ook surfen geleerd.hahaha
    Ja.. de laatste loodjes wegen het zwaar he'
    Nog een paar dagjes dan zit het er weer op!
    Toch nog maar optimaal genieten ervan.
    Hoelaat vliegen jullie vrijdag terug?
    En laten we maar hopen dat het allemaal beter gaat dan met de heen weg,pfff
    Kusjes XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe vonden jullie de Blooming Onion? Ben benieuwd, over 3 weken ga ik het ook proeven.
    Veel plezier morgen.
    Groet Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie hebben er flink de sloffen in, erg fraaie foto's weer. Enne soms een beetje gas terug nemen is goed...

    Het is immers vakantie ;-)

    Groetjes Rick en Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Drukke dag zo te zien maar toch genoten zo te lezen, veel plezier nog

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nu de vakantie bijna ten einde is, graag jullie vluchtnummer en aankomsttijd aan mij melden i.v.m. ophalen van schiphol

    BeantwoordenVerwijderen